WOW: Limak Atlantis Turkije 8 dagen all-in vanaf 289 euro!

limak

WOW: Limak Atlantis Turkije 8 dagen all-in vanaf 289 euro!

Kom tot rust in dit prachtig resort met maarliefst 5 á la carte restaurants! Daarnaast heeft dit hotel diverse zwembaden, een uitgebreide animatie en wellness faciliteiten!

Hotel Limak Atlantis * * * * *

Ligging
Omgeven door pijnbomen, direct aan het privé-strand en op ca. 5 km van het centrum van Belek. De luchthaven van Antalya is gelegen op ca. 35 km afstand.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een lobby met bar en zitjes, receptie, diverse winkeltjes, internetcafé (tegen betaling) en wifi (gratis). Er is een buffetrestaurant met terras, 5 à la carte restaurants (Italiaans restaurant, hele seizoen geopend, Turks, Mexicaans en Aziatische keuken, geopend v.a. 1 mei en een visrestaurant, geopend v.a. 15 mei, reserveren verplicht. Italiaans, Mexicaans en visrestaurant zijn tegen betaling van een service-fee), diverse bars, een discotheek en een amphitheater. Er is een wellness centrum met binnenzwembad, kapsalon (tegen betaling), massagesalon (tegen betaling), sauna, jacuzzi, Turks stoombad en diverse behandelingsmogelijkheden (tegen betaling). Er zijn 5 buitenzwembaden met apart kinderbad en zonneterras met ligbedden en parasols. Daarnaast is er een aquapark met 4 glijbanen. Op sportief gebied is er tennis, fitness, biljart (tegen betaling) en een bowlingbaan (tegen betaling). Op het strand zijn diverse watersportmogelijkheden. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar) en een juniorclub (13-16 jaar). Er is een uitgebreid entertainmentprogramma (sport, spel en show) voor jong en oud.

In het voor- en najaar en in het winterseizoen kan een deel van de genoemde faciliteiten gesloten of beperkt beschikbaar zijn. De beschikbaarheid van watersportactiviteiten en openluchtfaciliteiten is afhankelijk van de weersomstandigheden. Er zijn 2 à la carte restaurants geopend (Turks en Italiaans).

Verzorging
U verblijft op basis van All Inclusive, d.w.z. dat het volgende is inbegrepen:
• Ontbijtbuffet (07.00–10.00 uur)
• Lunchbuffet (12.30–14.30 uur)
• Koffie en thee met gebak (14.30–16.30 uur)
• Dinerbuffet (18.30–21.00 uur)
• À la carte diner (19.00–21.30 uur, reserveren verplicht)
• Middernachtsoep en -snacks (23.00–01.00 uur)
• Alle lokale (non-) alcoholische drankjes (10.00–00.00 uur)
• Minibar (gevuld met water, frisdrank, fruitsapjes)
Dit alles op de door het hotel vastgestelde tijden en plaatsen.

Limak Atlantis

Limak Atlantis

Hotel kamer

Hotel kamer

kras

Bekijk de aanbieding nu via Kras.nl