WOW: 7 nachten Lanzarote voor een heel laag prijsje!

actievandedagWOW: Lanzarote voor een heel laag prijsje!

Lanzarote is een van de Canarische Eilanden. Het is gelegen aan de Atlantische Oceaan op 115 kilometer voor de kust van Marokka. Hierdoor heeft dit eiland heerlijke temperaturen. Dit geldt ook voor september en oktober. Verder is Lanzarote een vulkanisch eialnd dat 15 miljoen jaar is ontstaan. Het is 62 kilometer lang en 21 kilometer breed en dus een oppervlakte van ‘slechts’ 1302 vierkante kilometer. Het eiland kent een aantal belangrijke gebieden: Arrecife, Haría, San Bartolomé, Teguise, Tías, Tinajo en Yaiza. De bekendste badplaatsen zijn Puerto del Carmen, Playa Blanca en Costa Teguise.

Uw vakantie in Lanzarote, Costa Teguise; vanaf 259 euro per persoon!

Met deze actie reist u naar de Costa Teguise en verblijft in de appartement van Blue Costa Teguise Beach voor een laag prijsje vanaf 259 euro! U vliegt vanaf Eindhoven of Charleroi. De normale prijs voor deze appartementen liggen rond de 380 euro per persoon.

Uw verblijft 7 nachten in het comfortabele Blue Costa Teguise Beach. Direct aan zee, vlak bij het strand en dicht bij winkels, restaurants en bars. Er zijn 2 heerlijke zwembaden met een zonneterras.

4

3

lanzarote

Overtuigd of eerste meer informatie bekijken? Ga dan naar de actiepagina: Actie van de dag Lanzarote deal!