Curacao Hilton Hotel: Een week voor maar 649 euro incl vlucht!

Curacao Hilton Hotel: Een week voor slechts 649 euro incl vlucht!

Gelegen aan het prachtige privé-strand van de Piscaderabaai verblijft u in het luxe 4-sterren hotel Hilton Curaçao Resort. De hoofdstad Willemstad is gratis per shuttlebus te bereiken. Inclusief vliegreis per KLM of Air Berlin en 23 kg bagage!

Faciliteiten: Hilton Curaçao

Hotel Hilton Curaçao beschikt over 196 kamers. U treft er een ruime lobby met zitjes en een receptie. In de prachtige tropische tuin vindt u 2 zwembaden en een apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Voor uw maaltijden kunt u gebruikmaken van 3 restaurants, een buffetrestaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, een Beach Bar & Grill, de Captain Bligh’s Bar en een Italiaans specialiteitenrestaurant. Drankjes zijn te verkrijgen bij één van de 2 bars. Verder biedt hotel Hilton u een casino, was service, een boetiekje en op aanvraag baby-oppas (alle tegen betaling). De WiFi in de lobby is gratis, in de rest van het hotel tegen betaling. Voor kinderen is er een Kids Paradise Club (4-12 jaar) en een speeltuin. Babybedje is gratis en op aanvraag.

Speciale Aktie: Bij boekingen gemaakt van 02 juli 2015 t/m 31 augustus 2015 (met verblijf van 02 juli 2015 t/m 31 augustus 2015 (m.u.v. 16-20 augustus 2015), en verblijf van 01 oktober 2015 t/m 30 november 2015) krijgen alle Corendon gasten een gratis upgrade van een standaardkamer met eilandzicht naar een kamer met zeezicht. Om gebruik te maken van deze upgrade dient u een standaardkamer (eilandzicht) te boeken en ontvangt u ter plaatse de upgrade naar een zeezichtkamer (op basis van beschikbaarheid).

hilton curacao

foto's