Top 10: De mooiste stranden van de wereld!

Top 10: De mooiste stranden van de wereld!

Stranden zijn er in allerlei soorten en maten, maar waar liggen welke stranden staan er in de top 10 van de mooiste stranden van de wereld? Hagelwitte stranden en azuurblauw water, de wereld kent gelukkig nog heel wat schoonheid. De beste parelwitte, exotische bountystranden, hebben wij voor je op een rij gezet! Geniet van onze top 10 van de mooiste stranden van de wereld.

10. Griekenland, Zakynthos

Steile bergwanden en hoge kliffen. Daartussen een zeilbootje of een wrak. Je vindt in het Griekse Zakynthos al het moois wat de natuur te bieden heeft. Fantastische zandstranden met prachtig blauw water!

Zakynthos

Zakynthos

9. Maleisië, Langkawi.

Maleisie kent prachtige stukjes natuur. Zo is bestaat het land uit meer dan 104 eilandjes. Het grootste eiland dat bewoont is, is Langkawi. Prachtig toch?

Maleisië

Maleisië

8. Australië, Whitehaven

Het beste strand van Australië is whitehaven. Een heel stuk rustiger en ontspannen dat het volle Bondi Beach. Het zee is heerlijk turquise en heeft witte zandstranden!

Whitehaven

Whitehaven

7. Thailand, Ko Phi Phi

Laem Tong Beach is een sprookjesachtige plek in het noorden van Koh Phi Phi. Ideaal voor een ontspannen en rustige zonvakantie. De enige toegang tot het grootste deel van Phi Phi is per boot en dat betekent dat er bijna totale afzondering is.

Ko Phi Phi

Ko Phi Phi

6. Filipijnen, Palawan

De Filipijnen is een reusachtige eilandengroep met kilometers aan waanzinnige zandstranden. De kenner zal beamen dat de hemel van de strandbezoeker Bacuit Archipel zal zijn.

Filipijnen

Filipijnen

5. Hawaii, Lanikai Beach

De heldere stranden van Hawaii mogen natuurlijk niet ontbreken. Hawaii heeft witte zandstranden en een heldere zeer. Daarbij geeft het rotsachtige landschap het plaatje meer karakter.

Hawaii

Hawaii

 

4 Frans Polynesië, Bora Bora

Een van de minder bekende landen Frans Polynesië is een exotisch paradijs. Tropische temperaturen en de azuurblauwe zeer. Het is overigens gelegen aan de Pacifische oceaan.

Bora Bora

Bora Bora

3. Aruba

Het eiland van de Nederlandse Antillen is een van de mooiste van de wereld. Niet voor niets staat het op de 3e plaats in top 10 van de geweldigste stranden van de wereld.

Aruba

Aruba

2. Seychellen

De Seychellen liggen in de Indische Oceaan. Zo’n beetje ten hoogte van Madagaskar in Afrika. Ook de Seychellen bestaan net als de Malediven uit verschillende kleine eilandjes.

Seychellen

Seychellen

1. Malediven

Een van mooiste pareltjes van de wereld. Niet voor niets trouwen vele mensen op deze prachtige eilandengroep. De Malediven kent 1190 koraaleilanden.

Malediven

Malediven