Kras Kortingsdagen tot € 100 korting op alle reizen – kortingscode

kras kortingscode

Kras Kortingsdagen tot € 100 korting op alle reizen – kortingscode

Profiteer direct met de Kras Kortingsdagen. Deze kortingsdagen zijn vergelijkbaar met de Kras Kortingscode die je vaak kunt invullen. Je krijgt direct een mooie korting op je reissom. De korting geldt op alle reizen en is 100 euro per persoon! Zonvakanties, Rondreizen, AUtovakanties, Cruises, Busreizen, Fly en Drive vakanties en Single reizen.Uw korting is afhankelijk van de soort reis die u boekt en is al direct verrekend in de prijzen op de website. In de prijsberekening op de website kunt u zien hoeveel uw korting bedraagt. Uitgezonderd hiervan zijn de zeecruises.Bekijk hier de Actievoorwaarden van de Kras Kortingsdagen: Korting op alle reizen oplopend tot € 100 per persoon! Overige voorwaarden: Kras Kortingsdagen kortingen zijn alleen geldig op nieuwe boekingen van arrangementen gepubliceerd op www.kras.nl. Dus niet geldig bij wijzigingen op reeds gemaakte boekingen.

Kras Kortingsdagen kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen. Indien er tijdens de Kras kortingsdagen ook Kras actiekorting, kortingscode, Kras Voordeelweek korting of vroegboekkorting van toepassing is, dan ontvangt u van ons de korting die hoort bij de actie met het hoogste kortingsbedrag.
De kortingen van deze acties kunnen niet bij elkaar worden opgeteld.  Kras Kortingsdagen kortingen gelden op reizen met vertrekdata van 11 september 2015 t/m 31 december 2016. Kinderen t/m 1 jaar krijgen geen korting.
Op de website getoonde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds.

Bekijk hier alle vakanties met kortingscode: Kras.nl